Catering in Amsterdam en omgeving

Onderstaand kunt u een terugbelverzoek bij ons achter laten. Wij nemen dan binnen 24 uur telefonisch contact met u op.

Terugbelverzoek

  Uw naam (verplicht)

  Uw telefoonnumer (verplicht)

  Catering assortiment in Amsterdam en omgeving

  Wij bieden een uitgebreid assortiment aan culinaire opties om elk evenement onvergetelijk te maken op het gebied van catering. Of het nu gaat om een ​​intiem diner voor twee, een bedrijfsfeest voor 100 personen, of een huwelijksfeest voor 300 personen, wij zorgen voor een smakelijke ervaring waarover uw gasten nog lang zullen napraten.

  Onze professionele en gepassioneerde chef-koks zijn getraind om heerlijke gerechten te bereiden met alleen de beste ingrediënten en de nieuwste culinaire trends. Of u nu op zoek bent naar een uitgebreide lunch met vers belegde broodjes en salades, gerechten uit de smaakvolle Franse keuken, traditionele Hollandse gerechten zoals stamppotten of borrelplanken voor de vrimibo, wij bieden een breed scala aan menu-opties om aan uw wensen te voldoen. Zowel voor zakelijke klanten op kantoor als bij u thuis voor een verjaardag. Wij leveren voornamelijk in Amsterdam maar ook in de omgeving zoals op de Zuidas of in steden zoals Amstelveen, Hoofddorp of Haarlem.

  Wij begrijpen dat elk evenement anders is en dat er specifieke wensen kunnen zijn voor de catering. Daarom bieden wij maatwerkoplossingen die zijn afgestemd op uw specifieke wensen en budget. Ons team staat klaar om uw evenement van begin tot eind te begeleiden. Denk bijvoorbeeld aan menu-ontwerp, levering op locatie, opzet (denk bijvoorbeeld aan buffet), service en opruimen. In ons menuontwerp kunnen wij tevens altijd rekening houden met vegetarisch, vegan of halal wensen.

  Bij Traiteur Beet gaan we verder dan alleen heerlijk eten. We zorgen voor een complete culinaire ervaring die uw gasten nog lang zal bijblijven. Wij geloven dat de kunst van het koken begint met de beste ingrediënten en een passie voor eten, en we zetten ons in om u en uw gasten te laten genieten van elke hap.

  Neem contact met ons op om te bespreken hoe we uw evenement speciaal kunnen maken met onze cateringdiensten en wij maken graag een vrijblijvende offerte voor u op. We kijken er naar uit om met u samen te werken!